','

'); } ?>

«

»

Bericht afdrukken

SmartGames lanceert digitale versie van Titanic

Titanic_def_mail_level002100 jaar na het vergaan van de Titanic lanceert SmartGames de digitale versie van het gelijknamige denkspel. Deze is vandaag al te spelen op de website SmartGames.eu en is ook beschikbaar als app voor Android en iPhone® / iPad®.

De hersenbreker Titanic geldt al jaren als één van de meest populaire spellen uit het SmartGames-assortiment. Naar aanleiding van de 100-jarige herdenking van het zinken van de Titanic, ontwikkelde SmartGames een digitale versie van het spel en stelt deze gratis beschikbaar voor alle liefhebbers!

De bedoeling van het spel ‘Titanic’ is de boten zo te bewegen dat alle drenkelingen erin kunnen klimmen. Een langsvarende sloep is al genoeg. Hierdoor heeft de digitale variant een stapje voor op het originele bordspel, aangezien het onmogelijk is per ongeluk vals te spelen. Zodra een boot vol zit, gaat het voor anker en vormt het een onbeweeglijk obstakel voor eventuele verdere reddingsoperaties.

Alle elementen die het bestaande spel sterk maken werden ook in de digitale versie verwerkt. Het medium geeft ook de mogelijkheid om te werken met geanimeerde graphics. SmartGames stelt de game tijdelijk gratis beschikbaar, voorzien van 21 startposities/opdrachten, verdeeld over 4 moeilijkheidsgraden. Het is nog niet zeker of er op termijn extra levels ontwikkeld zullen worden.

De game werd ontwikkeld als app voor Android en Apple (iPhone® en iPad®) maar is ook gewoon online te
spelen zijn op het platform www.smartgames.eu.

Het bordspel is standaard voorzien van 48 startposities/opdrachten variërend van heel makkelijk (speelbaar voor kinderen vanaf 8 jaar) tot extreem moeilijk en koop je bijvoorbeeld bij http://www.gezelschapspellen.nl

VN:F [1.9.16_1159]
Jouw mening:
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Permanente koppeling naar dit artikel: http://coolesuggesties.nl/smartgames-lanceert-digitale-versie-van-titanic/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE